Volvo-huolto Jyväskylässä

TM-Autopalvelu Oy, Jyväskylä

Varaa aika Volvosi huoltoon

Volvo-huolto ammattitaidolla

Olemme erikoistuneet Volvo-henkilöautojen huoltoon. TM-Autopalvelu Oy on KL ServicePartnerin valtuuttama Volvo-korjaamo Jyväskylässä. Meillä Volvosi huolletaan alkuperäislaatuisilla varaosilla Volvon omien ohjeiden mukaisesti. Oli sinulla sitten uudenkarhea tai 30 vuotta vanha Volvo, olet tervetullut meille huoltoon! 

Meillä TM-Autopalvelulla on käytössämme ajanmukaisia, laadukkaita erikoistyökaluja, jotka ovat suunniteltu juuri Volvoille. Meiltä löytyy runsaasti kokemusta Volvojen määräaikaishuolto-ohjelmista sekä varastosta monia tyypillisimpiä varaosia Volvo-huoltoja varten. Pystymme tekemään kirjaukset myös sähköisiin huoltokirjoihin. Ohjelmistopäivitykset Volvoihin onnistuvat myös meidän kauttamme.

Volvosi määräaikais- ja muut huollot

Määräaikaishuolto tehdään aina autosi huolto-ohjelman mukaisesti auton iän ja kilometrimäärän mukaan. Pyydä tarjous huollosta!
KL ServicePartner

Olemme valtuutettu KL ServicePartner -korjaamo

Olemme valtuutettu KL ServicePartnerin Volvo-huolto, joka tarkoittaa sitä, että Volvosi huolletaan varmasti tehtaan ohjeiden mukaisesti oikeilla osilla. Myös uudemman Volvosi takuu säilyy voimassa meillä! 

KL-Varaosat maahantuo varaosia Volvoihin sekä tarjoaa korjaamolle tarvittavat tiedot juuri Volvojen huoltotoimenpiteisiin. KL-Varaosien osilla on kahden vuoden takuu korjaamolla asennettuina.

Meillä onnistuu myös lisävarusteiden asennus, kuten lisävalojen, spoilereiden ja kattotelineiden asennus.