Määräaikaishuollot

Kaikkien autojen huollot sekä erikoisosaaminen Volvoista - TM-Autopalvelu Oy, Jyväskylä

Varaa aika huoltoon

Mikä on määräaikaishuolto?

Jokaisella autovalmistajalla on omat määräaikaishuolto-ohjelmansa, jotka vaihtelevat vuosittain ja kilometrimäärän mukaan. Annamme sinulle tarjouksen oman autosi määräaikaishuollosta, kun tiedämme, mitä huolto-ohjelmaan kuuluu.

Autosi huolto-ohjelman löydät yleisimmin auton huoltokirjasta tai ohjekirjasta. Jos et ole varma määräaikaishuollon töistä, ilmoita meille rekisterinumerosi ja kilometrimääräsi tai tule paikan päälle käymään, niin selvitämme huolto-ohjelman mukaisen määräaikaishuollon.

Yleisimpiä määräaikaishuollon huoltokohteita ovat jarrut, moottori- ja vaihteistoöljyt ja jäähdytysneste. Määräaikaishuolto-ohjelmiin liittyy myös yleensä mm. auton alustan tarkastuksia. 

Määräaikaishuollot autosi huolto-ohjelman mukaisesti

Ilmoita meille autosi sekä kilometrimäärä, niin teemme sinulle tarjouksen määräaikaishuollosta!

Määräaikaishuoltoon TM-Autopalveluun

TM-Autopalvelulla on pitkä kokemus määräaikaishuolloista. Pystymme tekemään merkinnät myös sähköiseen huoltokirjaan monelle eri merkille. Saamme myös huoltoilmoituksen kojetaulussa nollattua huollon yhteydessä. 

Kun määräaikaishuolto tehdään valmistajien ohjeiden mukaan alkuperäislaatuisilla osilla, myös mahdollinen takuu säilyy voimassa.

Käyttämämme nesteet ja varaosat ovat laadukkaita, joten ne vastaavat valmistajien alkuperäisosia.